2014. augusztus 02. 20:35 - brooaf

Recept

Nigériai töltött majom. (2014)

Hozzávalók:

-1 majom

-10-12 kifejlett denevér

denevér Guinea Ebola                      majom

 

Végy egy kis lábosnyi denevért (kb 10-12 db) tedd ki a napra 1-2 órára.

A majmot borotváld meg és belezd ki, a belei helyére tömd a napon érlelt denevéreket, zárd össze a nyilást.

Kis lángon 5-6 percig melegitsd.

Hűtés nélkül 12.24 napig fogyasztható.

JÓ ÉTVÁGYAT!  :)

homeless_eat02

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollpeti.blog.hu/api/trackback/id/tr588833332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása