Nigériai töltött majom. (2014)
Hozzávalók:
-1 majom
-10-12 kifejlett denevér
Végy egy kis lábosnyi denevért (kb 10-12 db) tedd ki a napra 1-2 órára.
A majmot borotváld meg és belezd ki, a belei helyére tömd a napon érlelt denevéreket, zárd össze a nyilást.
Kis lángon 5-6 percig melegitsd.
Hűtés nélkül 12.24 napig fogyasztható.
JÓ ÉTVÁGYAT! :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.